Perquè obrim les portes?
Fa anys aquesta casa s’utilitzaba com a allotjament per a treballadors temporers, però ara l’hem convertit en un Habitatge d’ús turític i els propietaris ens engresquem a donar-li una nova vida a la masia que tant ens estimem.

Quan?
La nostra idea és obrir-la a mitjans d’octubre principis de novembre, ja que requereix unes petites reformes com acomodar el jardí o posar més mobles per les sales. Estigueu atents a les nostres xarxes socials, ja que per allà anunciarem la data d’obertura.

Com serà la casa?
Si bé obrim donant-li aquest ús, no ens conformem de com l’obrim, ja que darrere de Mas Tortós tenim el projecte de transformar-la en una Casa Rural. Si voleu saber quin és aquest projecte cliqueu aquí.

A qui va destinat?
Tal com obrim la casa va destinada per a gent i grups que tingui ganes de passar un cap de setmana de festa amb amics i/o familiar.

 

Nosaltres tenim moltes ganes d’engegar aquest projecte, esperem que vosaltres també en gaudiu.”

Categories: Notícia

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *