Mas Tortós és una Masia del S.XVI que va ser restaurada a principis del S.XXI i que es troba situada en un entorn agrícola.  Ha estat durant l'any 2017 quan s'han adequat els espais interiors i exteriors de la masia per a poder-la oferir amb un lloguer íntegre per a la realització d'esdeveniments diversos.

La casa té un total de 900m2 i 2 plantes i compta amb 9 habitacions. Tres d'elles estan situades a la planta baixa i són de llit doble, a la planta superior hi ha 6 habitacions quádruples amb lliteres de fusta.  A més disposa de tres mòduls de banys que compten amb un total de 12 dutxes i 12 lavabos.

Hi trobareu també una espaiosa cuina industrial ideal per a preparar àpats per a grups molt grans, està equipada amb fogons, planxa, forn, neveres, congeladors i renta-vaixelles d'última generació.

Mas Tortós és ideal per a la convivència de grups ja que compta amb un menjador habilitat per 30 persones amb grans taules de fusta i parets originals de pedra. A més hi ha una sala gran amb sofàs, televisió i jocs, ideal per passar bones estones amb la família i els amics.

L'espai exterior de la masia té zones de jardí i disposa de taules per a fer àpats a l'aire lliure quan fa bon temps.

L’exterior de la casa

Les zones comunes

Sala d’estar

Menjador

Cuina

Habitacions de matrimoni (3 hab)

Habitacions quàdruples (6 hab)

Banys