Lloguer de casa complerta

Es lloga la casa complerta per a a grups d'entre 15 i 30 persones. La masia disposa de 3 habitacions dobles i habitacions amb lliteres, inclou dret a cuina  i es pot gaudir dels epais que ofereixen el gran menjador de pedra, la sala d'estar i la zona exterior de jardí.

Mas Tortós és ideal per a gaudir d'uns dies de trobada familiars o amb amics. S'hi poden desenvolupar  tot tipus de celebracions : festes, casaments, batejos, està disponible també per a reunions de treball o reunions de grups d'oci.

Si tens qualsevol idea, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Intentarem que pugui ser possible!

Packs de Barbacoa

Properament oferirem a els nostres clients la possibilitat d’adquirir el pack de barbacoa. Amb aquest servei us oferim i posem a punt els productes necessaris per poder gaudir de la millor barbacoa : carns diverses, verdura de temporada,  llenya i estris necessaris per cuinar.

Aviat disposarem de més informació dels preus i del servei.

Visita guiada pels nostres vivers

Si t’agraden les plantes i el món de la planta ornamental us oferim un visita gratuita per les nostres instal·lacions de Cultius Can Tortós. Segons la temporada podreu apreciar el cultiu de geranis, poinsetties, ciclamen, margarides o plantes aromàtiques entre d’altres. També podreu conèixer  el cultiu de les plantes d’exterior.