Mas Tortós ofereix tallers i tastos de diferents tipus com de gintònics, cerveses, vins, foies… que detallem a continuació, taller impartit per Xavier Bassa i Valls, sumiller titulat, tècnic superior en Enologia i Viticultura. Guanyador de millor sumiller de Catalunya a la semifinal del Nariz de Oro 2012 i 3r classificat al concurs nariz de oro 2004 a Madrid.

TALLER DE GINTÒNICS

Iniciem el taller amb una breu introducció a l’elaboració de la ginebra, (procés, ingredients, classificació, etc). Seguidament es fa una demostració dels passos a seguir a per elaborar un gintònic, i l’alumne passa a fer el seu primer gintònic seguint els passos marcats pel sumiller.

DURADA: 1:00h / 1:30h

PREU: 35€ per persona

Més informació

TAST DE FOIE MARIDAT AMB VINS

El foie és un d’aquells productes gastronòmics associats al mon dels gourmets, al saber menjar i al luxe. En aquest tast parlarem de la història del foie, de manera introductòria, i ens centrarem en els diferents tipus de foie que podem trobar al mercat.

DURADA: 1:00h / 1:30h

PREU: 47€ per persona

Més informació

TAST DE FORMATGES ARTESANS CATALANS

En aquest tast parlarem de la història del formatge, de manera introductòria, i ens centrarem en els grans formatges que es produeixen a Catalunya, tots d’ells de petits productors, descobrint així, l’enorme riquesa de formatges que tenim al nostre país.

DURADA: 1:00h / 1:30h

PREU: 25€ per persona. Formatges maridats amb vins: 37€ per persona.

Més informació

TAST DE PERNILS MARIDATS AMB VINS

Un tast on aprendrem a distingir les tipologies de pernil que podem trobar, segons l’ultima reforma legislativa de 2015: bellota 100% ibérico, bellota ibérico, ibérico cebo de campo, ibérico de cebo, i també pernils d’altres Denominacions d'Origen.

DURADA: 1:00h / 1:30h

PREU: 55€ per persona

Més informació

TAST DE CERVESES

El taller comença amb una explicació teòrica on parlarem sobre l’elaboració de la cervesa, història, tipus de gra, germinació, maltat, la mòlta, cocció, llúpolització, fermentació, maduració i envasat, i parlarem dels tres grans tipus de cerveses: Ale, Lager i Lambic, i els seus diferents estils arreu del món.

DURADA: 1:00h / 1:30h

PREU: 31,25€ per persona.

Més informació

TAST DE VINS

Parlarem de quines eines tenim a l’hora de tastar un vi, com funciona una copa i com ens influencien aquestes en el tast: parlarem de la vista, del funcionament de l’ull; l’olfacte, la via nasal directe i la via retronasal; i el gust amb els sabors dolç, salat, àcid, amarg, umami.

DURADA: 1:00h / 1:30h

PREU: 31,25€ per persona

Més informació

TAST DE WHISKY

Parlarem dels diferents tipus de whisky: whisky de malta i el whisky de gra. Veurem les diferents varietats que podem trobar al mercat: single malt, single cask, pure pot still, blended, blended de luxe, pure malt o vatted malt, grain whisky, cask strength.

DURADA: 1:00h / 1:30h

PREU: 48,50€ per persona.

Més informació

TAST DE XOCOLATES MARIDATS AMB VINS

Farem un recorregut per la història de la xocolata i les seves diferents varietats(blanca, negre i amb llet), jugant amb diferents percentatges de cacau i combinada amb ingredients que en potencien les seves característiques organolèptiques.

DURADA: 1:00h / 1:30h

PREU: 42,50€ per persona

Més informació

TALLERS I JOCS PER EMPRESES

Oferim també per a empreses o grups que estiguin interessats jocs per a fomentar el coaching, el team building. Com per exemple: endevinar vins, relacionar aromes, ordenar vins... No dubtis en demanar informació sense cap compromís i deixa't endur per aquestes experiències gastronòmiques que oferim.

DURADA: Adaptar a la necessitat.

PREU: Demanar pressupost.